Kucharz II

foto1
Zapraszamy do Zespołu Placówek Oświatowych w Olkuszu
foto1
Ośrodek Dokształcania i Doskonalenia Zawodowego
foto1
Nowoczesne pracownie szkoleniowe
foto1
Bursa Szkolna
foto1
Sale konferencyjne

Zespół Placówek Oświatowych w Olkuszu

  • Zajęcia na kursie będą odbywać się w terminie: od 30.11.2020 do 18.12.2020 (3 tygodnie) w sposób zdalny, tj. wszystkie zajęcia odbywać się będą przez internet. 4 tydzień zajęć, po Feriach zimowych, tj. od 18.01.2021 do 22.01.2021 odbywać się będzie w formie zdalnej przez internet.
  • W trakcie nauczania zdalnego obowiązkiem ucznia jest stały kontakt z nauczycielami prowadzącymi zajęcia na kursie, zgodnie z poniższym planem zajęć (e-maile do nauczycieli prowadzących zajęcia podane są obok każdego przedmiotu).
  • Nauczyciele określą formy prowadzenia zajęć z uczniami i będą systematycznie przesyłać wszelkie materiały na e-maile uczniów oraz sprawdziany z przerabianego materiału.
  • W przypadku problemów z łączem internetowym, prosimy każdego ucznia o kontakt ze swoją macierzystą Szkołą w celu ustalenia formy i czasu korzystania ze szkolnej pracowni internetowej.

 

Plan zajęć: PLAN ZAJĘĆ 

 WAŻNE: Wytyczne dla uczniów realizujących naukę zdalną w CKZ Nr 2 w Olkuszu 

 

Technologia gastronomiczna z materiałoznawstwem - mgr inż. Wiesława Kurek     e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 Technologia gastronomiczna część 1

Technologia gastronomiczna część 2

Technologia gastronomiczna część 3-1
Technologia gastronomiczna część 3-2

Technologia gastronomiczna część 4 - Napoje
Technologia gastronomiczna część 4  - Ryby i Owoce morza

 

Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii - mgr Anna Śmierciak     e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. 

Urządzenia do obróbki cieplnej cz.1

URZĄDZENIA CHŁODNICZE cz.1.

Urządzenia do obróbki cieplnej cz 2.

Urządzenia chłodnicze cz.2

SPORZĄDZANIE I EKSPEDYCJA NAPOJÓW

Akcesoria kuchenne

Transport w zakładach gastronomicznych

SPORZĄDZANIE I EKSPEDYCJA NAPOJÓW