- Zajęcia na kursie będą odbywać się w terminie: od 30.11.2020 do 18.12.2020 (3 tygodnie) w sposób zdalny, tj. wszystkie zajęcia odbywać się będą przez internet. 4 tydzień zajęć, po Feriach zimowych, tj. od 18.01.2021 do 22.01.2021 odbywać się będzie w formie zdalnej przez internet.
- W trakcie nauczania zdalnego obowiązkiem ucznia jest stały kontakt z nauczycielami prowadzącymi zajęcia na kursie, zgodnie z poniższym planem zajęć (e-maile do nauczycieli prowadzących zajęcia podane są obok każdego przedmiotu).
- Nauczyciele określą formy prowadzenia zajęć z uczniami i będą systematycznie przesyłać wszelkie materiały na e-maile uczniów oraz sprawdziany z przerabianego materiału.
- W przypadku problemów z łączem internetowym, prosimy każdego ucznia o kontakt ze swoją macierzystą Szkołą w celu ustalenia formy i czasu korzystania ze szkolnej pracowni internetowej.
Plan zajęć: PLAN ZAJĘĆ
WAŻNE: Wytyczne dla uczniów realizujących naukę zdalną w CKZ Nr 2 w Olkuszu
Technologia gastronomiczna z materiałoznawstwem - mgr inż. Wiesława Kurek e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Technologia gastronomiczna część 1
Technologia gastronomiczna część 2
Technologia gastronomiczna część 3-1
Technologia gastronomiczna część 3-2
Technologia gastronomiczna część 4 - Napoje
Technologia gastronomiczna część 4 - Ryby i Owoce morza
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii - mgr Anna Śmierciak e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Urządzenia do obróbki cieplnej cz.1
URZĄDZENIA CHŁODNICZE cz.1.
Urządzenia do obróbki cieplnej cz 2.
Urządzenia chłodnicze cz.2
SPORZĄDZANIE I EKSPEDYCJA NAPOJÓW
Akcesoria kuchenne
Transport w zakładach gastronomicznych
SPORZĄDZANIE I EKSPEDYCJA NAPOJÓW